REPARATII ELECTROCASNICE IN ALBA IULIA 

Telefon: 0743 902 776

          

Reparatii masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare de rufe, cuptoare electrice incorporabile, plite inductie incorporabile, aparate climatizare.

Oferim Servicii de reparatii la domiciliul clientului

Dispunem de specialisti in reparatii de electrocasnice mari, pregatiti sa rezolve orice tip de defectiune in cel mai scurt timp posibil, oferind cele mai bune servicii din zona.

Tehnicienii  nostri  au o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor, pentru a putea fi la inaltimea asteptarilor clientilor nostri. Specialisti in reparatii de masina de spalat rufe Alba Iulia, reparatii uscator de rufe Alba Iulia, reparatii masina de spalat vase Alba Iulia, reparatii frigider Alba Iulia, reparatii congelator Alba Iulia,  sau ,reparatii aer conditionat Alba Iulia.

Daca aveti o urgenta cu aparatul dumneavoastra, un ezitati sa ne contactati.

Vom interveni  in mai putin de 24 ore de la apelul dumneavoastra , oferindu-va un serviciu de calitate, eficient si economic .

Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb original .

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea oferim servicii de reparatii electrocasnice de calitate la cel mai bun pret , oferind o garantie de 6 luni pentru orice reparatie.

REPARAM ORICE MARCA:

Miele, Liebherr, Neff, Bosch, Siemens, Balay, Aeg, Whirlpool, Bauknecht, Lg, Electrolux, Edesa, Teka, Zanussi, Samsung, Fagor, Hotpoint-Ariston, General Electric, White-Westinghouse, Indesit,  Candy, Arctic, Beko, Gorenje, Lynx, Daewoo.

                                                                                                 

Probleme frecvente la electrocasnice:

Masina de spalat rufe nu mai evacueaza apa, masina de spalat rufe nu mai stoarce, masina de spalat rufe face mult zgomot, masina de spalat rufe nu ia tot detergentul, masina de spalat rufe nu incalzeste apa, masina de spalat rufe nu mai ia apa, masina de spalat rufe se umple cu apa, masina de spalat rufe se opreste brusc.

Masina de spalat vase nu spala bine, masina de spalat vase nu elimina toata apa, masina de spalat vase nu dizolva pastila de detergent, masina de spalat vase se opreste la jumatatea programului, masina de spalat vase ia apa incontinuu, masina de spalat vase nu incalzeste apa.

Frigiderul nu mai raceste, frigiderul merge incontinuu dar nu raceste, frigiderul face un zgomot ciudat, frigiderul nu se opreste, frigiderul nu face ingheata, frigiderul se opreste, frigiderul no frost face gheata, frigiderul merge putin si se opreste, frigiderul miroase a ars, bec ars la frigider, schimb sens de deschidere la frigider, frigiderul face zgomot cand inchid usa, frigiderul face condens in exterior, frigiderul lasa apa, frigider face gheata pe perete, frigider curge apa, frigiderul face zapada pe pereti.

Congelatorul face multa gheata, congelatorul merge fara oprire, congelatorul nu mai raceste, congelatorul nu mai congeleaza, congelatorul face un zgomot prea mare.

Uscatorul de rufe nu usuca bine rufele, uscatorul de rufe nu se incalzeste, uscatorul de rufe nu se pune in functiune dupa pornire, rufele au un miros neplacut dupa uscare, uscatorul de rufe se opreste imediat dupa pornire, uscatorul de rufe lasa hainele sifonate.

Aveti nevoie de un specialist in reparatii de electrocasnice precum  masini de spalat sau frigorifice?

Tehnicienii nostri indeplinesc toate conditiile pentru a oferi cele mai bune servicii de reparatii din Alba Iulia.