Servicii de reparatii la domicilu

Oferim  reparatii  de  electrocasnice  profesioniste  si  economice.

Reparatii masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare de rufe, cuptoare electrice incorporabile, aparate climatizare.


TEHNICASA la dispozitia dumneavoastra . Suntem o echipa cu perspective inalte. Avem  personal calificat cu experienta de peste 15 ani  in reparatii de electrocasnice mari ,reparatii echipamente frigorificereparatii masini de spalat. Ne plac noile provocari;de aceea suntem in pas cu tehnologia.

Prioritatea noastra este sa avem clienti multumiti pentru serviciile tehnice de calitate oferite de TEHNICASA . Pentru aceasta avem personal cu experienta inalta in domeniul reparatiilor. Daca va putem ajuta cu sfaturi despre aparatul dumneavoastra, puteti sa ne contactati oricand iar noi va vom oferi cea mai buna solutie .


Viziunea noastra este buna functionare a aparatelor casnice in cat mai scurt timp posibil, oferind un service de calitate la cel mai bun pret.

Aveti nevoie de un specialist in reparatii electrocasnice?

Ati gasit serviciul de reparatii electrocasnice, cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Suntem constienti ca in zilele noastre, faptul ca ai o masina de spalat rufe nu mai este un moft, ci o necesitate. Recunoastem importanta bunei functionari a electrocasnicelor intr-o casa; de aceea prioritatea noastra este sa actionam in cel mai scurt timp posibil, oferind cele mai bune servicii tehnice.

Daca observati vreo defectiune la aparatul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru servicii profesioniste si de calitate.

Reparam orice tip de defectiune la masina de spalat rufe, uscator de rufe, masina de spalat vase, cuptoare electrice incorporabile, plite inductie incorporabile, aparate climatizare.

Nu reparam electrocasnice in garantie.

Enumeram printre cele mai des intalnite  defectiuni:

-masina de spalat face zgomot mare cand stoarce

-masina de spalat nu termina programul

-masina de spalat nu stoarce

-masina de spalat nu invarte cuva

-masina de spalat pierde apa

-masina de spalat filtru rupt

-sare diferentialul cand porneste masina de spalat 

-masina de spalat apare eroare

-masina de spalat nu ia apa

-masina de spalat nu ia balsamul sau nu ia detergentul

-masina de spalat vase nu spala bine

-masina de spalat vase nu porneste

Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb originale. Prestam servicii de  reparatii  de  electrocasnice  profesioniste si economice.


Reparatii frigorifice: frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice

Aveti nevoie de un frigotehnist cu experienta?

Frigiderul este singurul aparat electrocasnic din casa care functioneaza incontinuu, zi si noapte. Este vitala buna functionare, deoarece, de ea depinde calitatea alimentelor pe care le pastrati in el dar si sanatatea dumneavoastra. Pentru a prelungi viata unui frigider, este nevoie ca, din cand in cand, sa fie curatat interiorul dar si exteriorul frigiderului. Pentru mai multe sfaturi utile despre cum sa va ingrijiti  frigiderul vizitati pagina noastra de Blog.

Pentru orice defectiune  la frigorificul dumneavoastra, noi va stam la dispozitie cu o echipa de frigotehnisti experimentati in reparatii de orice tip de frigidere.

Obiectivul nostru este satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Cele mai frecvente defectiuni la frigidere sunt:

-frigiderul nu raceste

-frigiderul pierde apa

-frigiderul este zgomotos

-frigiderul pusca din cand in cand

-beculetul rosu palpaie intruna

-frigiderul face gheata inauntru

-frigider sare diferentialul 

-frigider functioneaza fara oprire

-congelatorul nu ingheata suficient

-congelatorul de dezgheata

-usa de la congelator nu inchide  bine

-beculetul rosu la congelator este aprins

Daca aveti o urgenta cu aparatul dumneavoastra, un ezitati sa ne contactati.

Vom interveni  in mai putin de 24 ore de la apelul dumneavoastra, oferindu-va un serviciu de calitate, eficient si economic.

Reparam toate marcile de pe piata:

Miele, Liebherr, Neff, Bosch, Siemens, Balay, Aeg, Whirlpool, Bauknecht, Lg, Electrolux, Edesa, Teka, Zanussi, Samsung, Fagor, Hotpoint-Ariston, General Electric, White-Westinghouse, Candy, Arctic, Beko, Gorenje, Lynx, Smeg, Indesit, Ignis.

                                                                                                 


Reparatii aer conditionat

Defectiune la aerul conditionat?

Oferim servicii de revizie aer conditionat, reparatii aer conditionat, la domiciliul clientului.

Aparatele de aer conditionat sunt tot mai folosite in casele romanilor. Zilele calduroase ale verii de multe ori fac din locuinta noastra un loc al disconfortului termin. Pentru a ne bucura din plin de beneficiile aparatelor de aer conditionat din locuinta, este nevoie de o functionare optima al acestuia. Oricine detine un astfel de aparat, trebuie sa stie ca este o regula revizia periodica si  curatarea filtrelor.

Aer conditionat nu raceste suficient?

Este una din cele mai frecvente defectiuni ale aerului conditionat in zilele de vara. Cauzele pot fi mai multe; dar cea mai probabila este lipsa freonului. Aceasta reprezinta scaderea presiunii agentului refrigerant sau lipsa freonului. De aceea se recomanda verificarea anuala a intregii instalatii si completarea cand este nevoie.

Alta cauza ar putea fi filtrele inbacsite cu praf din interioriorul unitatii centrale. Acestea impiedica trecerea aerului in conditii optime, si se recomanda cu strictete efectuarea igienizarii aerului conditionat. Este foarte important acest aspect pentru ca este pusa in joc siguranta sanatatii familiei dumneavoastre.

Uneori pot aparea si alte probleme cum ar fi:

-vaporizator fisurat

-conducte sparte

-pierderi compresor

-pierderi imbinari

-se aude zgomot din aparat

-apare eroare pe display-ul aparatului

-unitatea interioara nu porneste

-unitatea exterioara nu porneste

-aerul conditionat emana un miros neplacut

Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb originale.

Daca aveti probleme cu sistemul de climatizare, cantactati-ne.

Frigotehnistii nostri au o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor, pentru a putea fi la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Marci aer conditionat:

Hitachi, Hiyasu, Hyundai, General, Fagor, Haier, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Panasonic, York, Roca, Toshiba, Johnson, Airsol, Ariston, Airwell, Siemens, Daitsu, Daewoo, Daikin, Delonghi, Samsung, Carrier,Vortex, Mildea, Gree, LDK, Gorenje, Osaka, Sanyo, Sharp, Fuji electric, Skyworth, Henson, Nordstar, Yamato, Inventor, LG, Daikin.

In concluzie, daca sunteti in cautarea celui mai bun serviciu de Reparatii masini de spalat, frigidere sau aer conditionat din Alba Iulia, noi va stam la dispozitie cu personal profesional calificat, capabil sa puna in functiune orice tip de defectiune.

 Sunati la Telefon: 0743 902 776

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea oferim servicii de reparatii electrocasnice de calitate la cel mai bun pret, oferind o garantie de 6 luni pentru orice reparatie .