REPARATII ELECTROCASNICE ALBA IULIA

Telefon: 0743 902 776

Program de lucru: LUNI-VINERI  de la  8 – 18h


Reparatii de orice tip  pentru Masini de spalat rufe, Uscatoare de rufe, Masini de spalat vase, Frigorifice toate tipurile( frigidere, congelatoare, lazi frigorifice),  Cuptoare electrice incorporabile, Plite incorporabile inductie. 

  • Interventii in maxim 24h
  • Piese de schimb originale
  • Garantie/factura

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea prestam Servicii de Reparatii prompte, eficiente, la preturi avantajoase!


Oferim  reparatii  de  electrocasnice la domiciliul clientilor.  Tehnicienii  nostri  au o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor, pentru a putea  oferi o servicii de reparatii de calitate la cel mai bun.

Daca aveti vreo defectiune la aparatul dumneavoastra, un ezitati sa ne contactati. Vom interveni  in mai putin de 24 ore de la apelul dumneavoastra, oferindu-va un serviciu de calitate, eficient si economic.

Enumeram marcile cu care lucram: Miele, Liebherr, Neff, Bosch, Siemens, Balay, Aeg, Whirlpool, Bauknecht, Lg, Electrolux, Edesa, Teka, Zanussi, Samsung, Fagor, Hotpoint-Ariston, General Electric, White-Westinghouse, Candy, Indesit, Arctic, Beko, Gorenje, Ariston, Lynx.

REPARATII MASINADE SPALAT RUFE IN ALBA IULIA, REPARATII MASINA DE SPALAT VASE IN ALBA IULIA, REPARATII FRIGIDER IN ALBA IULIA, REPARATII USCATOR RUFE IN ALBA IULIA, REPARATII LADA FRIGORIFICA IN ALBA IULIA,INSTALARE,MONTAJ AER CONDITIONAT IN ALBA IULIA.

Reparatii electrocasnice MIELE in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice BOSCH in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice LIEBHERR in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice NEFF in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice SIEMENS in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice AEG in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice WHIRLPOOL in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice LG in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice ELECTROLUX in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice ARCTIC in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice BEKO in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice SMEG in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice SAMSUNG in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice ZANUSSI in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice INDESIT in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice BAUKNECHT in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice EDESA in Alba Iulia

Reparatii electrocasnice Candy in Alba Iulia

Probleme frecvente la electrocasnice:

Masina de spalat rufe nu mai evacueaza apa, masina de spalat rufe nu mai centrifugheaza, masina de spalat rufe face mult zgomot,masina de spalat rufe nu ia tot detergentul, masina de spalat rufe nu incalzeste apa, masina de spalat rufe nu mai ia apa, masina de spalat rufe se umple cu apa, masina de spalat rufe se opreste brusc.

Masina de spalat vase nu spala bine, masina de spalat vase nu elimina toata apa, masina de spalat vase nu dizolva pastila de detergent, masina de spalat vase se opreste la jumatatea programului, masina de spalat vase ia apa incontinuu, masina de spalat vase nu incalzeste apa.

Frigiderul nu mai raceste, frigiderul merge incontinuu dar  nu raceste, frigiderul face un zgomot ciudat. Congelatorul face multa gheata, congelatorul merge fara oprire, congelatorul nu mai raceste, congelatorul nu mai congeleaza, congelatorul face un zgomot prea mare.

Uscatorul de rufe nu usuca bine rufele, uscatorul de rufe nu se incalzeste, uscatorul de rufe nu se pune in functiune dupa pornire, rufele au un miros neplacut dupa uscare, uscatorul de rufe se opreste imediat dupa pornire.