Servicii de Reparatii-Igienizare Aer Conditionat ALBA IULIA            

       

Prestam servicii incarcare freon aer conditionat, reparatii sisteme climatizare, service instalatii de incalzire si climatizare, revizii  aer conditionat, igienizare aparate aer conditionat. Nu realizam montaj de aer conditionat

  •  Oferim o garantie de 6 luni pentru orice montaj.
  • Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb originale.
  • Vom interveni  in mai putin de 24 ore.

Suntem o firma specializata si autorizata in instalatii aer conditionat cu o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatii-intretinere aer conditionat pentru a putea  oferi o cel mai bun serviciu de depanari din Alba.

Aparatul de aer conditionat nu raceste suficient?

Daca aveti vreo defectiune la aparatul de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati .

Telefon: 0743 902 776

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea oferim servicii de mentenanta aer conditionat la preturi avantajoase.


Lucram cu toate marcile de Aer Conditionat:

Hitachi, Hiyasu, Hyundai, General, Fagor, Haier, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Panasonic, York, Roca, Toshiba, Johnson, Airsol, Ariston, Airwell, Siemens, Daitsu, Daewoo, Daikin, Delonghi, Samsung, Carrier,Vortex, Mildea, Gree, LDK, Gorenje, Osaka, Sanyo, Sharp, Fuji electric, Skyworth, Henson, Nordstar, Yamato, Inventor, LG. 

                                                                                 

Aer conditionat tip Split – Este cel mai folosit. Acest tip de aer raspandeste aerul uniform in toata incaperea.

Aer Multisplit – Avantajul  acestui tip de aer este ca o singura unitate exterioara poate avea pana la 8 Split-uri in interiorul casei. Acest lucru va permite sa folositi energie electrica.

Aer Conditionat prin Conducte – Cu acest tip de aer, aerul din caminul dumneavoastra se va racori sau se va incalzi in doar cateva minute, raspandind in mod uniform aerul in toate incaperile.