SERVICII DE REPARATII, INTRETINERE

AER CONDITIONAT

ALBA-IULIA

Suntem specialisti in Servicii tehnice pentru sistemele de aer conditionat. Oferim servicii de  instalare aparate de aer conditionat, reparatii aer conditionat, incarcare gaz aer conditionat in Alba Iulia si imprejurimi.

Tehnicienii  nostri  au o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de aer conditionat, pentru a putea  oferi o reparatie de calitate.

  • Reparam orice tip de aer conditionat,orice marca.
  • Oferim garantie pentru serviciile prestate.
  • Piese de schimb originale.

Credem ca cea mai buna metoda de a prelungi buna functionare a aparatului de aer conditionat este preventia. Orice persoana care are in casa un sistem de aer conditionat trebuie sa tina cont de cateva reguli de intretinere a aparatului. In pagina noastra de Blog, TEHNICASA va sta la dispozitie cu informatii si sfaturi foarte utile de folosire si ingrijire a sistemului de climatizare.

   

Tipuri de aparate de aer conditionat:

Aer conditionat tip Split – Este cel mai folosit. Acest tip de aer raspandeste aerul uniform in toata incaperea.

Aer Multisplit – Avantajul  acestui tip de aer este ca o singura unitate exterioara poate avea pana la 8 Split-uri in interiorul casei. Acest lucru va permite sa folositi energie electrica.

Aer Conditionat prin Conducte – Cu acest tip de aer, aerul din caminul dumneavoastra se va racori sau se va incalzi in doar cateva minute, raspandind in mod uniform aerul in toate incaperile.

Daca aveti  nevoie de montaj sau incarcare cu gaz pentru aparatul dumneavoastra, un ezitati sa ne contactati . Vom interveni  in mai putin de 24 ore de la apelul dumneavoastra, oferindu-va cel mai  bun si economíc montaj.

Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb originale.

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea oferim servicii de instalare de aer conditionat economice si de calitate,

oferind o garantie de 6 luni pentru orice montaj.

Va stam la dispozitie !

Programul nostru de lucru este de Luni-Vineri de la 8:00 la 18:00.

Telefon de contact: 0743 902 776

Marci de Aer Conditionat :  Hitachi, Hiyasu, Hyundai, General, Fagor, Haier, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Panasonic, York, Roca, Toshiba, Johnson, Airsol, Ariston, Airwell, Siemens, Daitsu, Daewoo, Daikin, Delonghi, Samsung, Carrier,Vortex, Mildea, Gree, LDK, Gorenje, Osaka, Sanyo, Sharp, Fuji electric, Skyworth, Henson, Nordstar, Yamato, Inventor, LG.