INSTALARE AER CONDITIONAT IN ALBA IULIA

MONTAJ AER CONDITIONAT IN ALBA IULIA

       0743 902 776

Oferim  instalare aer conditionat si incarcare gaz aer conditionat,  profesioniste  si  economice in ALBA IULIA.Tehnicii  nostri  au o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de aer conditionat, pentru a putea  oferi un montaj sau o reparatie de calitate in ALBA IULIA.Instalam orice tip de aer conditionat  la  in ALBA IULIA-

Aer conditionat tip Split – Este cel mai folosit. Acest tip de aer raspandeste aerul uniform in toata incaperea.

Aer Multisplit – Avantajul  acestui tip de aer este ca o singura unitate exterioara poate avea pana la 8 Split-uri in interiorul casei. Acest lucru va permite sa folositi energie electrica.

Aer Conditionat prin Conducte – Cu acest tip de aer, aerul din caminul dumneavoastra se va racori sau se va incalzi in doar cateva minute, raspandind in mod uniform aerul in toate incaperile.

Daca aveti  nevoie de montaj sau incarcare cu gaz pentru aparatul dumneavoastra, un ezitati sa ne contactati . Vom interveni  in mai putin de 24 ore de la apelul dumneavoastra , oferindu-va cel mai  bun si economíc montaj .

Pentru orice interventie asupra aparatului dumneavoastra, folosim doar piese de schimb originale .

Prioritatea noastra este un client multumit, de aceea oferim servicii de instalare de aer conditionat economice si de calitate, oferind o garantie de 6 luni pentru orice montaj.

Marci de Aer Conditionat :  Hitachi, Hiyasu, Hyundai, General, Fagor, Haier, Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, York, Roca, Toshiba, Johnson, Airsol, Ariston, Airwell, Siemens, Daitsu, Daewoo, Daikin, Delonghi, Samsung, Carrier

                                                                     

INSTALARE AER CONDITIONAT JUDETUL ALBA